Veelgestelde vragen

Op onze veelgestelde vragen pagina vind je antwoorden op populaire vragen die gesteld zijn door klanten. Hierdoor vind je gemakkelijk informatie over onze producten.


Ja, alle kabels die we aanbieden zijn versie 2.0b. HDMI 2.0b ondersteunt HDCP 2.2, ARC, eARC, CEC en is geschikt voor de meest moderne apparaten die beschikken over een HDMI-aansluiting.


Ja, als de computer en tv een HDMI-aansluiting hebben dan kan je met onze kabels de apparaten met elkaar verbinden. Let op: maak gebruik van een DVI naar HDMI-adapter als je grafische kaart een DVI-uitgang heeft.


Ja, onze kabels ondersteunen Audio Return Channel (ARC) en Extended Audio Return Channel (eARC).


Ja, de kabels zijn geschikt voor 720p, 1080p, 1440p en 4K Ultra HD.


Ja, onze kabels ondersteunen Consumer Electronics Control (CEC).


Onze kabels zijn geschikt voor de Playstation 4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch en overige consoles die beschikken over een HDMI aansluiting.


Ja, alle HDMI-kabels zijn geschikt voor PC-gaming op 4K tot 60 Hz en Full HD 120 Hz.


Ja, Dolby Vision kun je probleemloos over de kabel naar je televisie versturen. Hou er rekening mee dat je apparatuur Dolby Vision moet ondersteunen om hier gebruik van te kunnen maken.


Ja, onze kabels zijn geschikt om HDR10 naar je tv of monitor te versturen. Het is wel van belang dat de video die je afspeelt en het beeldscherm dat je hiervoor gebruikt HDR10 ondersteunt.


De kabels behalen een snelheid van 18 Gbit/s.


Bij het gebruik van een 4k Ultra HD tv adviseren we een high speed HDMI-kabel versie 2.0b. Zo ben je verzekerd van goed beeld- en geluid. Oudere type kabels, zoals versie 1.2, 1.3 en 1.4, kunnen beperkingen opleveren. Dit komt, omdat oudere type kabels niet geschikt zijn voor de nieuwste technologie├źn waarover moderne apparaten beschikken. Mocht je al in het bezit zijn van een kabel versie 2.0b, dan hoeft je geen nieuwe aan te schaffen. Wil je meer te weten komen? Bekijk dan: Wat is HDMI en waar wordt het voor gebruikt?

Staat je vraag staat er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice.